Iako već decenijama važi za velikog zavodnika, Zdravko Čolić priznaje da je prvu devojku imao tek u tridesetim godinama, kao i da je u pitanju članica plesne grupe "Lokice".

"Dosta kasno sam imao prvu devojku, kad sam već bio zreo. Krajem tridesetih, prva devojka mi je bila Jasna iz 'Lokica'", otkrio je Čola za "24sata.hr".

Srodnu dušu pronašao je u supruzi Aleksandri, sa kojom se pre venčanja zabavljao više od decenije. U srećnom braku dobili su ćerke Unu i Laru, a pevačeva lepša polovina nikada se javno ne eksponira.

"Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo, bome, 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo 'biti ili ne biti'. Nije lako udati ćerku za estradnog umetnika, za koje se svašta pričalo i priča", iskren je bio pevač.

Muzička legenda kaže da se u Aleksandru zaljubio na prvi pogled.

"Bila je to simpatija na prvi pogled i to ti se u životu dogodi tri-četiri puta, da ti se neko svidi i da želiš da budeš s njim, ali nije loše kad se ljudi dugo zabavljaju jer tad se pojavi nešto drugo, briga o nekom", smatra pevač, koji bi kod sebe promenio to što, kako tvrdi, troši previše novca.

"Ne može čovek promeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja, ali kod mene je to malo bilo preterano, i dan danas je", zaključio je on.

Još fotografija Zdravka Čolića pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Dragana Udovičić, Youtube / Zdravko Čolić Pevač mladolik u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna