Regionalna zvezda Zdravko Čolić pre nekoliko dana održao je koncert u Koprivnici, u Hrvatskoj, a tom prilikom podelio je sa javnošću i pojedine detalje iz svog života. 

Čola je, između ostalog, pomenuo i svoju stariju ćerku Unu (21) koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, te njene objave privlače mnogo pažnje.

"Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim", otkrio je slavni pevač za Hrvatsku radioteleviziju (HRT).

Zdravko Čolić je prošle godine sa suprugom Aleksandrom obeležio dve decenije braka, a pored Une imaju i mlađu ćerku Laru. Ne krije da je slab na naslednice.

"Svi očevi su slabi na ćerke, pa tako i ja", iskren je bio pevač.

Čola je otkrio i svoju neostvarenu želju.

"Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet", rekao je Čolić za pomenuti medij.

Kako je dodao, veliki značaj pridaje sportu, opušta se kada mu je lepo i kada je s prijateljima, a kada je posao u pitanju uvek je disciplinovan.

Legendarni pevač će, inače, krajem maja napuniti 71 godinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna