Zdravko Čolić kaže da sa naslednicama ima dobar odnos, te da je prema njima, zbog toga što je često odsutan, popustljiviji nego njegova supruga Aleksandra.

"Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji", bio je iskren pevač za "Dnevnik.hr", koji je dodao i da ga supruga ponekad kritikuje jer nije dovoljno prisutan.

Njegova starija ćerka Una Čolić veoma je popularna na društvenim mrežama, pa je često tema i u medijima.

"Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom, pa su uvek 'ćerke Zdravka Čolića', dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš da reaguješ, a ovo ostalo, ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže", priznao je Čola.

Jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu na sceni je već 55 godina, u koje je stalo mnoštvo trenutaka za pamćenje. Međutim, jedan od momenata koji nikada neće zaboraviti jeste kada mu je pred jedan koncert u Makarskoj obožavateljka preko terase ušla u sobu.

"Ja se uvek sećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom spratu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je pasti dole, poginuti, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negde predveče, neko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bilo svakakvih događaja", kroz smeh je rekao Zdravko Čolić za pomenuti hrvatski medij.

Zdravko i u osmoj deceniji izgleda vrlo mladoliko, a neke od njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Dragana Udovičić, Youtube / Zdravko Čolić Pevač mladolik u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna