Vreme je za objavljivanje čestitki pred Božić i Novu godinu, a princeze i kraljice širom sveta sigurno će se utrkivati koja će izgledati elegantnije i raskošnije. To ne važi za Kejt Midlton, jer ne nosi slučajno nadimak "štedljiva princeza".

Supruga princa Vilijama poznata je po tome što redovno reciklira haljine - sa većim ili manjim izmenama, oblači ih više puta. Iste čizme i cipele nosi godinama, pa je ponekad zato i predmet podsmeha na društvenim mrežama. Međutim, sad nadmašila samu sebe, jer je cena odeće na božićnoj čestitki zaista - minimalna.

Porodica Vindzor se slikala u prirodi, pa su i Kejt, Vilijam i deca obučeni u skladu s tim. Princeza je u farmerkama, njena bela, čipkana košulja je delo londonske kuće specijalizovane za džins i košta oko 300 evra, a na nogama su joj bele patike, jeftinije od 100 evra. 

Deca su u šortsevima - Luj, Šarlot i budući kralj Džordž nose kratke pantalone koje koštaju između 30 i 50 evra, dok se princ Vilijam "potrošio" na "ralf loren" košulju, po ceni od 130 evra, farmerke i patike koje su jeftinije od 80 evra.

Njihov "kežual" stil je naišao na ogromno odobravanje, pa čestitka već ima oko 1,7 miliona lajkova! Najinteresantniji su komentari u stilu "Amerika stoji uz OVU kraljevsku porodicu!", što je reakcija na dokumentarac "Hari i Megan", ali i nedavnu posetu Kejt i Vilijam SAD-u.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna