Glumica Sofija Rajović uživa u bračnom životu. Iako se udala u strogoj tajnosti i o suprugu ne želi da govori, otkrila je jednu zanimljivost. Naime, Sofiji je muž organizovao putovanje u Meksiko, gde su odseli u nomadskim drvenim kućama, koje su poznate po luksuzu.

Međutim, na putu ih je zatekao jak pljusak. To možda ne bii bilo tako strašno da Sofija neposredo pre nevremena nije zamolila supruga da otvori krov na automobilu.

On je to i učinio zbog čega im je sve u kolima od privatnih stvari, preko kompjuterske table, sve u kolima pokislo. Iako bi se neko naljutio, muž Sofije Rajović nije jer je spreman sve da učini za svoju dragu. 

"Nađite muža koji će svakako da otvori krov, jer se vama tako sviđa", napisala je Sofija.

Muž Sofije Rajović
Instagram/Sofija Rajovic 

Sofija se venčala na Kalemegdanu u krugu porodice i najbližih prijatelja, a ispoštovala želju svog supruga da se medijski ne eksponira.

"Nisam imala potrebu da širim informaciju dalje od mojih prijatelja i zahvalna sam im što je to ostalo između nas i što je sve prošlo tako kako je prošlo", rekla je glumica u emisiji "Ami G Show“ i istakla da se ona i suprug jako dobro poznaju.

"Mi smo nešto bili zajedno pre tri godine, da sada ne načinjem tu temu. Znamo se jako dobro, prihvatili smo jedno drugo sa svim manama i vrlinama, i mislim da je to najbitnije", bila je iskrena Sofija koja danas živi na relaciji Beograd-Toronto.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna