Glumac i voditelj Milan Kalinić 16 godina je u srećnom braku sa suprugom Sandrom, sa kojom ima ćerku Teu i sina Vuka. Na odnos sa naslednicima izuzetno je ponosan i za sebe, kako kaže, smatra da je otac za primer.

"Ne volim da govorim o sebi kad su mnoge stvari u pitanju, ali kada je reč o roditeljstvu tvrdim da sam najbolji tata na svetu! Koliko god to možda svako mislio za sebe, jer svako, naravno, svoju decu voli najviše, gledam stalno šta ljudi rade i kako rade, i tu titulu ću neskromno sačuvati za sebe. Na to sam ponosan. Ono što dobijam od dece nazad mi je najveća satisfakcija i ne treba mi ništa više u životu", rekao je glumac u emisiji "Pusti brigu" na "Kurir" TV.

Kalinić je ispričao da se često susreće sa razvedenim muškarcima koji posle kraha braka zanemaruju svoju decu, a tom prilikom pomenuo je i koleginicu Kalinu Kovačević, koja je sa njim gostovala u emisiji, a koja iz dva braka ima dve ćerke. 

"Čujem tako neke priče... Evo na primer Kalina ima dvoje dece iz dva braka, ali pominje samo jednog oca. Meni su to nejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Ja kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, kad ih pitam kakvi su sa decom, a oni mi kažu 'nemam neki kontakt', ja uđem u znaš kakvu raspravu!", rekao je glumac i dodao:

"Ništa ne prihvatam kao opravdanje. Uglavnom se vade na majku, odnosno bivšu ženu, pa kažu 'majka ovo, majka ono'. Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon? Tu niko ne može da ti stane na put."

Milanova supruga jednom prilikom ispričala je u čemu je tajna njenog i Milanovog uspešnog braka, te na koji način su pobedili trzavice koje su se, kao i u svakom odnosu, pojavljivale.

"Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan", rekla je Sandra svojevremeno za "Gloriju".

Još fotografija Milana Kalinića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna