Čuvena Lola iz "Srećnih ljudi", glumica Zlata Numanagić, jedno je od omiljenih lica domaće kinematografije. Neko vreme nije je bilo na malim ekranima, a u tom periodu imala je i operaciju kile na dijafragmi, zbog čega se često suočavala sa pitanjima o svom izgledu.

"Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36. Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono 'dobro'. Odgovorim da sam odlično, a pošto imam smisla za crni humor utešim ih da ne brinu jer nemam rak", kroz smeh je ispričala jednom prilikom glumica za "Hello".

Zlata Numanagić
Youtube / Printscreen / Sve što mi pripada - Zvanični kanal 

U trenutku svoje najveće slave, kada je njen sin Fedor napunio 23 godine, Zlata je ponovo srela svoju prvu ljubav Đorđa Tokina, koji je tada nakratko došao iz Amerike u Beograd. Njihova ljubavna bajka, nažalost, prekinuta je smrću Đorđa, ali je Zlata zahvalna i srećna što je imala priliku da je proživi.

"On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. 'Dabogda imao, pa nemao' obično se koristi kao kletva, ali ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama. Pre njega sam mislila da ono što želim od života i ljubavi ne postoji, ali me je razuverio i pokazao mi da je sve moguće. Zauvek sam zahvalna zbog toga što sam imala", otkrila je tada.

Zlata Numanagić i Đorđe Tokin
ATA / Antonio Ahel 

Zlata je danas ponosna baka, a za unuka odvaja svaki slobodan trenutak.

"Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. I kad me drugarice zovu na ručak, kažem da ne mogu jer čuvam unuče. I više ne mislim koliko ću da živim, nego koliko ću da učestvujem u njegovom odrastanju. Verujem da su babe i tetke veoma dragocene za odrastanje, bar sam ja imala takvo iskustvo i mnogo mi je značilo", objasnila je za pomenuti list glumica, koju će publika uskoro moći da gleda u seriji "Igra sudbine", gde je zamenila koleginicu Danicu Ristovski u ulozi Lile.

Još fotografija Zlate Numanagić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / NOVA S, Youtube / Printscreen / Iz Profila Tv Grand Zlata Numanagić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna