Britanska manekenka Loti Mos sa samo 13 godina zakoračila je u svet modelinga. Nije uobičajene manekenkse građe, ali je nosila modele slavnih dizajnera i pojavila se na mnogim naslovnicama slavnih časopisa. Mnogi misle da je to uspela zahvaljući starijoj sestri, slavnoj manekenki Kejt Mos, ali one to kategorički demantuje.

"Ova godina je bila luda za mene. U početku sam psihički bila na najgorem mestu u svom životu, a sada sam bolje nego ikada. Znam da je ljudima teško da razumeju, ali ova toksična industrija u koju sam ušla tako mlada je izrazito negativno uticala na mene", napisala je Loti i požalila se da je na nju ostavila traga konstantna pažnja javnosti i medija.

"Razumem da sam privilegovana zbog toga što sam sestra osobe koja je veoma poznata, ali verovali ili ne, ta osoba me ustvari nikada nije podržavala. Moji roditelji su bili neverovatni, ali nisu mogli da shvate i nisu u potpunosti znali kroz što sam prolazila većinu vremena. Uglavnom sam bila sama pa sam morala da se snalazim najbolje što umem", priznala je Loti.

Loti je 2014. godine započela manekensku karijeru, a borila se sa zavisnostima i anksioznošću.

"Nikada nisam bila psihički srećnija, mnogo borbi sam vodila u poslednjih nekoliko godina sa sobom i anksioznošću i drugim stvarima. Ovo je prvi put da sam sebe stavila na prvo mesto i zapravo radim na sebi kako bih izvukla najbolje iz svog života. Moje borbe su dovele do toga da se ponašam van karaktera i na kraju mislim da sam postala osoba koja mi se zaista nije sviđala, zbog čega sam se umrtvljivala supstancama i spuštala se zbog zanemarivanja svog mentalnog zdravlja", izjavila je Loti.

Sestra Kejt Mos
Profimedia 

I sama Kejt je svojevremeno priznala da je joj se ne dopada ponašanje polusestre, zbog čega je ćerki Lili, koja je napunia 20 godina, zabranila da se druži sa njom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna