Otkako se razvela od Žerara Pike, Šakira vreme provodi sa sinovima Milanom i Sašom i često putuje. Tako su uživali u Rimu, a paparaci su ih dočekali na aerodromu u Barseloni. Kolumbijska zvezda je iz aviona izašla u trenerci i narandžastoj jakni, a na nogama je imala papuče koje su privukle puno pažnje.

Masivne sa dekorativnim šnalama izgledale su krajnje neobično, a posebno u kombinaciji sa čarapama. Mnogi su pomislili da ih je pevačica obula u brzini, i da sigurno ne bi bile deo njenog stajlinga da je imala više vremena, međutim sličnu kombinaciju je nosila i početkom decembra. Dakle, nije izuzetak, već su ovo omiljene papuče slavne pevačice.

Šakira je visoka samo 157 centimetara, pa često nosi vrtoglave dvanaestice. Do skoro je imala 53 kilograma, ali se na najnovijim fotografijama čini da je smršala, usled stresa od razvoda.

Profimedia Šakira iznenadila izborom obuće

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna