Kako bi slavljeničke momente učinila još više posebnim i dragocenim, kompanija Lidl Srbija u svoju ponudu uvrstila je sezonski asortiman svojih Deluxe prozvoda, koji savršeno odgovaraju povodu i postaraće se da vaše potrebe za prazničnim poslasticama budu zadovoljene na odgovarajući način.

Svi Lidl potrošači još jednom imaju priliku da u toplini svoga doma i prazničnoj porodičnoj atmosferi iskuse raznolike premium proizvode prepoznatljivog kvaliteta. Odabrani Deluxe asortiman, dostupan je svim potrošačima još od novembra i na rafovima se može pronaći u prepoznatljivom, elegantnom pakovanju. U ponudi, između ostalog, nalaze se jedinstvene pršute, proizvedene po originalnim italijanskim i dalmatinskim recepturama, zatim različiti sosovi, namazi poput ljutog umaka od čili paprike, vrganja i patlidžana, koji su stvoreni za bogate trepeze, a ljubitelji mesnih zalogaja definitivno će uživati u velikom izboru u okviru Deluxe ponude.

rsz_02_deluxe_0142.jpg
Promo 

Ipak, za sve ljubitelje plodova mora, Lidl je pripremio i jedinstvena posna zadovoljstva, od koji se izdvajaju sote od morskih plodova (miks dagnji i gambora), tuna steak i hobotnica u sosu. Za obožavaoce italijanske kuhinje, Lidl je spremio raznovrsnu ponudu testenina, maslinovih ulja i prepoznatljivih sireva, a kada je reč o dezertnim ukusima, čokoladni sufle, tiramisu i božićni sladoledi učiniće svaku trpezu nezaboravnom.

Najbolje od svega jeste to što kombinujući samo pomenute, ali i sve druge proizvode iz Lidl asortimana, na brz i jednostavan način možete poslužiti savršenu zakusku svojim gostima bez mukotrpne i duge pripreme.
Nema sumnje da će svi Lidl potrošači tokom praznika uživati u prvoklasnim i najlepšim ukusima, dok će dobitnicima vrednih nagrada ova zima ostati u najdražim uspomenama.

deluxe-01.jpg
Promo 

Kako bi predstojeće praznike učinio još uzbudljivijim, Lidl je za sve svoje verne potrošače priredio i nagradnu igru, koja traje do 21. decembra. Pravo učešća imaju svi koji na svom računu iz bilo koje Lidl prodavnice u Srbiji, većem od 1.700 dinara, imaju barem jedan proizvod iz Deluxe asortimana, a pored mogućnosti za osvajanje jednog od vrednih iPhone ili iPad uređaja, potrošači konkurišu i za sjajnu glavnu nagradu, luksuzni BMW automobil.