"Kad god se neka veza raspada, bilo da ste bili u braku ili ne, to je zaista teško i traumatično", otvorila je dušu pred publikom čuvena Adel koja nastupa u Las Vegasu, u palati "Cezar". Tako je bilo i njoj kad se razvodila od Sajmona Koneckog, pa je potražila pomoć psihijatra.

"Sada sam ponovo na terapiji, nakon pauze od nekoliko godina", ispričala je slavna pevačica koja smatra da joj je samostalno odlučivanje pomoglo da preuzme odgovornost za svoje postupke. Podsetimo, ona sa Sajmonom ima desetogodišnjeg sina, Anđela, a o razlazu danas otvoreno govori. Teško joj je on pao, toliko da je išla kod psihijatra, maltene, "pet puta dnevno".

"Ni on ni ja nismo ništa pogrešili. Nismo povredili jedno drugo niti se desilo bilo šta slično. Međutim, to za mene više nije bila prava stvar, a nisam htela da završim kao mnogi drugi ljudi koje poznajem", otkriva Adel. "Nije baš da sam bila očajna-očajna, ali bila bih da nisam sebe stavila na prvo mesto", kaže danas.

adel.jpg
Youtube / Adel 

Osećala je strašnu krivicu zbog toga kako je razvod delovao na njihovog sina. "Osećala sam kako želim da mu objasnim, kroz svoje pesme, zašto sam odlučila da rasturim ceo njegov život da bih ja bila srećna. Želim da me razume kad bude u dvadesetim, tridesetim godinama", priča pevačica. "Znam da je bio stvarno nesrećan i to je rana koja mi nikad neće zarasti."

Sad joj je terapija ponovo potrebna, jer želi publici da pruži svoj maksimum. "Sad najviše pričam s psihijatrom o svojim živim nastupima", iskrena je Adel. "U prošlosti sam bila ekstremno anksiozna pre koncerata. Uživam u muzici, ali kad je reč o nastupima uživo, nešto me tu užasava, ispunjava jakim strahom."

Prema njenim rečima, u korenu svega je njen perfekcionizam, a ipak je i sama "ljudsko biće".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna