Nada Obrić je proslavila pola veka muzičke karijere i uživa još uvek u pažnji i ljubavi svojih obožavalaca. Njene pesme su obeležile decenije iza nas, a pevačica je uzor mnogima i zbog harmoničnih porodičnih odnosa.

Nada je razvedena, ali uvek kaže kako uživa sa sinom, snajom i unučićima. "Ne znam da li sam srećnija kad mi dođu u goste i zagrle me ili kad vidim njihove poruke koje su mi pisali kad su bili mali - da sam najbolja nana na svetu. Šta mi više treba? To je moje najveće blago", ispričala je jednom prilikom Nada.

Međutim, uz porodičnu slogu, još jedan momenat joj je veoma važan, a to je finansijska pomoć. Nada kaže da ima veoma malu penziju.

"Radila sam 14 godina u Opštini u Bosni i Hercegovini, vodila sam salon, ne znam koliko je ukusno da pričam kolika mi je penzija, imam 16.000 i nešto", objasnila je.

nada obric 4.jpg
TV Prva 

"Kad sam napunila 65 godina, u Bosni sam dobila 40 evra penziju, sad je to 51 evro, a ovde u Srbiji sam dobila 12.000 dinara u startu i sad je to 16 hiljada. Da moram da živim samo od te penzije, ne znam kako bih, ali imam srećom decu koja mi pomažu", rekla je Nada nedavno.

"Svaki čovek treba da dobije penziju. Ja sam stara, ne mogu sada da radim, a koje su to pare koje čovek može da zaradi, a da ih ne potroši?", pita se Nada Obrić. "Meni bi nacionalna penzija bila kao trešnja na šlagu, psihički bi mi mnogo značila",  kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna