Nina Janković i njen suprug Matija Dičić pre četiri godine dobili su sina Vukašina, a prošle godine njihova porodica uvećana je za još jednog člana - ćerku Ivanku. Vrlo brzo nakon rođenja drugog deteta glumica se vratila poslu, a u svemu je imala veliku podršku svoje jače polovine, kao i ostatka porodice.

Publika će uskoro imati priliku da je gleda u drugoj sezoni serije "Mama i tata se igraju rata", gde igra jednu od glavnih uloga, lik Jadranke, sa kojom pronalazi mnogo sličnosti.

"Svako snimanje mi je izazov, vraćam se kada su deca razdražljiva, bolesna, pa se bude noću, a moram da ustajem u pet ujutru za snimanje. Bilo mi je jako naporno, moram priznati, moj umor se vidi, što mislim da je za Jadranku dobro jer je realno prikazuje", rekla je za "Blic" Nina i dodala:

"Imam više pomoći od Jadranke, ali jeste haotično moram priznati, kao i svakoj mladoj majci koja se brzo vratila na posao i ima dvoje male dece. Uz dobru organizaciju, muža, njegove i moje roditelje, imamo i dadilju, uspevamo. Morala je nekada mama hitno da dolazi iz Šapca da pomogne, ali se snalazimo."

Koliko je period u kome je snimala drugu sezonu ove serije bio haotičan govori i to što se Nina snimanja gotovo i ne seća.

"Sada se više ni ne sećam anegdota sa snimanja, imala sam malu bebu od četiri meseca tada, bio mi je haos, kao i Jadranki, nespavanje, što se vidi po mojim podočnjacima i slabo pamtim snimanja, samo osećaj", bila je iskrena glumica, koja je dodala i da novac nije odlučujući faktor pri odabiru projekata na kojima radi.

"Novac je najmanje važan, snimala sam i za baš male honorare, bitni su mi scenario, reditelj i kolege, da mogu da se pronađem u toj ulozi. Odbijala sam kada ne mogu da se pronađem. Do sada se nijednom nisam pokajala i kada projekat ispadne dobar na kraju, znam da ja ne bih odigrala dobro kao ta glumica", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Nine Janković pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Kurir / Damir Dervišagić Nina Janković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna