Ivana Korab sina Matea rodila je u februaru prošle godine, iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje. Sada se četvrti put podvrgla ovom procesu, u želji da dobije i drugo dete.

"Mnogo mi je lakše sada, što se tiče samog pritiska i opterećenja da li će uspeti, ali pošto radimo drugačiju proceduru malo je duži proces. Imala sam desetu anesteziju za dve i po godine, tako da ima svojih loših strana, ali kad dođe bebana sve će to biti zaboravljeno kao i prvi put", rekla je Ivana ovim povodom za “Blic”.

Manekenka kaže da bi, pošto već ima sina, sada volela da dobije ćerku, ali najvažnije joj je da sve prođe u redu.

"Uvek sam želela da imam i dečaka i devojčicu, ali se svi šale da sam mama za dečake i da će biti opet dečak. Bitno je da sve prođe kako treba, ako bude još jedan dečak - usvajam devojčicu i rešili smo", rekla je Ivana.

Atraktivna Srpkinja svog supruga nikada ne eksponira javno, a jednom prilikom izjavila je da je u srećnom braku već tri godine.

Ivana je, inače, pre nego što je rodila sina Matea imala jedan spontani pobačaj, a o tome je, kada je smogla snage, pričala javno kako bi pružila podršku drugim ženama koje prolaze kroz istu situaciju.

"Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu", ispričala je manekenka jednom prilikom u snimku koji je objavila na Instagramu.

Uprkos lošem iskustvu, nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela, i prošle godine rodila zdravog dečaka.

"Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: 'E, okej, nije mi suđeno'. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš", rekla je tada Ivana.

Još fotografija atraktivne srpske manekenke pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna