Nekadašnja mis Jugoslavije, Jelena bin Drai u decembru 2021. godine najavila je reset od društvenih mreža. Bilo joj je potrebno da se odmori od komentara i lajkova, a u svojoj nameri je istrajala. Srpska lepotica je četvrti put postala majka samo nekoliko meseci pre nego što se povukla sa društvenih mreža, a mnoge za zanimalo kakav je život jedne od najbogatijih Srpkinja sada.

Istinu je otkrio bračni par Danica Karić – Nikola Stoiljković, kojima je naša lepotica bila kuma na crkvenom venčanju 2018. godine. Naime, oni zajedno prate svetsko prvenstvo u fudbalu, a ovekovečili trenutak dok su pratili meč između Hrvatske i reprezentacije Brazila.

Društvo se odlično zabavljalo, a očigledno je da je među supružnicima sve u redu. Bogati šeik nije skidao osmeh sa lica, a Jelena je dobila mnoštvo komplimenta za savršenu figuru kojom se može pohvaliti i posle četiri porođaja.

Naime, lepotica, koja je rođena u Žablju, pored Novog Sada, 2003. godine  je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Pet godina kasnije su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said imaju četvoro dece: ćerku Asju i sinove Hamdana, Hilala i Rašida.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna