Pevač Vladan Savić nakon razvoda je ostao u dobrim odnosima sa suprugom Jovanom Jocić, pre svega zbog zajedničke ćerke Anđelije.

"Nas dvoje imamo super odnos, sve je okej, naše dete je srećno, Jovana je srećna, ja sam srećan. Sve se završilo, svako je krenuo svojim životom. Imamo dete koje je najbolje na svetu, koje volim najviše na svetu, koje kad izgovori pred spavanje: 'Tata, je l' ti voliš da te češkam', to je nešto za šta živim. Jovanin i moj dogovor je da ne spominjemo više jedno drugo, to je dogovor od rastanka", rekao je za Vladan koji nije izgubio veru u ljubav.

"Nisam upoznao njenog partnera, kad bude to trebalo da se desi, desiće se, nemam ništa protiv momka, meni je najbitnije da je Jovana srećna jer će i dete biti srećno. Nije mi se desila ljubav još ali verujem da će mi se desiti, verujem u ljubav za ceo život. Nije mi se desilo apsolutno ništa, što bi ljudi rekli, ni da me dirne, možda ja tako trenutno zračim. Nemam nedeljno jedan dan za sebe, puno nastupamo, kad ne nastupamo provodim vreme sa detetom", rekao je za "Premijeru" pevač i dodao da ćerki još ništa ne govore kada je u pitanju njihov rastanak:

"Anđelija je mala, nismo joj ništa objasnili, shvatila je da mama i tata žive na drugim lokacijama, nismo razgovarali, mala je da bismo pričali na tu temu. Činjenica je da ćemo verovatno ići kod nekog porodičnog psihologa da nam malo sugeriše i pojasni kako da postupimo, na koji način da saopštimo. Možda i ne treba nikad saopštiti: 'Mi smo se rastali, ne volimo se. Mama i tata se ne vole', prosto treba pustiti vreme", kaže Vladan koji je 2022. godinu dočekao u suzama.

Vladan Savić raskinuo s Jovanom Jocić
ATA / Antonio Ahel 

"Prošle godine posle nastupa na dočeku došao sam kući, pojačao muziku do kraja da me ne čuju komšije i plakao na sav glas i govorio sebi: 'Biće bolje ove godine', jeste bolje ove godine u drugom delu. Želeo bih zdravlje, samo zdravlje", bio je iskren pevač koji je nedavno istakao da se sa Jovanom nikada ne bi pomirio.

"Nikada! Da ne bude ono: 'Nikad ne reci nikad!', ali u ovom slučaju stvarno. Nikad ne bih pristao na pomirenje. Zauvek smo završili. U dobrim smo odnosima, ali je zauvek završeno", rekao je Vladan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna