Sofija Rajović priznaje da joj se život potpuno promenio otkako je stala na "ludi kamen". Potpuno je posvećena mužu, a svim devojkama je dala savet da strpljivo čekaju "onog pravog".

"Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo ako treba", rekla je glumica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Sofija trenutno boravi u Srbiji i planira da u narednom periodu više vremena provodi u domovini, budući da joj život u Kanadi, kako je priznala, ne odgovara u potpunosti.

"Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč", objasnila je ona, te dodala da u inostranstvu nema prijatelje i da joj je svaki dan isti.

"Nisam nikoga tamo upoznala, niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim - nije opcija", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Sofija nikada svog supruga nije predstavila javno, ali smatra da za tim nema potrebe. U njihovom braku vlada ljubav i harmonija i to je, kako je istakla jednom prilikom, najvažnije.

"Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo", objasnila je svojevremeno.

Još fotografija Sofije Rajović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sofijarajovic Sofija Rajović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna