Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNI DODATAK: Probudite se i dalje očarani posle vrele i romantične večeri!

Autor Jovana Kos

Želite da dodate nešto vašoj vezi i malo je začinite? Koliko god da ste u vezi, nikada nije na odmet da unosite neke novine, jer odnos uvek treba da se nadograđuje kako bi i dalje bio kao prvog dana.

 profimedia-0088262166.jpg Izvor: Profimedia / Luca Tettoni / robertharding /

Tekst: Promo

Treba vam samo jedan ljubavni dodatak kako biste probudili strast i emocije! Macun preparati će uzburkati vaš odnos i učiniti ga čarobnim!

Macun intimo V

 1. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Intimo V je prirodni gel na vodenoj bazi koji u svom sastavu sadrži supstance za koje je dokazano da povećavaju vlažnost vagine. Intimo V je gotovo bez mirisa i ukusa, omogućava veliku vlažnost i klizavost, koje se produžavaju svakim dodavanjem nekoliko kapi vode. Intimo V ne ostavlja tragove na tkanini.
CenaIntimo V gela iznosi 1.000 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C i van domašaja dece.

Macun Big krema

 2. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Big krema je prirodan preparat čiji sastojci dokazano utiču na povećanje polnog organa i potenciju, kao i na vraćanje jutarnje erekcije. Ne ostavlja tragove na odeći. 
Način upotrebe:
Ujutru i uveče istisnuti na ruku 8-12 puta kremaste mase iz bočice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima. U slučaju da dođe do erekcije tokom utrljavanja, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Ukoliko kremu koristite uzastopno 15 dana, preporučuje se pauza od 3 do 5 dana nakon toga.
Nakon mesec dana od korišćenja, kremu možete upotrebljavati jedanput dnevno.
CenaBig kreme iznosi 2.500 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-35C i van domašaja dece.

Macun Hot gel za žene

 3. macun.jpg Izvor: Promo

Macun Hot gel za žene je potpuno prirodan proizvod čiji sastojci dokazano utiču na žene, dajući brz i jak nadražaj.
Preporučeno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi. Macun hot gel se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel, jer ubrzava završetke kod oba pola. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja Macun hot gela birate sami. Macun hot gel nema miris, ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu, tkanini...
CenaMacun Hot gela iznosi 2.800 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. Ukoliko želite pakovanje od 10ml, trenutno je na AKCIJI i možete ga poručiti OVDE po ceni od 1.500 rsd.
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25 C i van domašaja dece.

Macun gel za muškarce

 4. macun.jpg Izvor: Promo

Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje intimne moći muškarca.
Macun gel za muškarce se brzo osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Dejstvo je nakon jednog minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, osobe sa visokim pritiskom, dijabetičari… Dejstvo je samo uz intimnu stimulaciju.
Preporučeni način upotrebe je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta zaredom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastaviti. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.
CenaMacun gela za muškarce iznosi 3.600 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Macun up sprej za muškarce

 5. macun sprej 1+1.jpg Izvor: Promo

Macun up sprej za muškarce (dejstvo 24h) je sprej za potenciju i za duži odnos koji u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu. Dejstvo počinje nakon sat vremena i traje 24 sata.
Cena Macun spreja iznosi 3.600 rsd, a trenutno važi AKCIJA - ukoliko poručite jedan sprej, dobijete još jedan GRATIS!
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.
Ukoliko želite sprej od 10ml, po ceni od 1.800 rsd, možete ga poručiti OVDE. I za ovaj proizvod važi AKCIJA 1+1!
*Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C i van domašaja dece.

Macun Gel Exclusive

 6. macun.jpeg Izvor: Promo

Macun gel exclusive je proizvod za potenciju, jaku erekciju, vrhunski nadražaj koji nikada niste doživeli! Produžava odnos, a dejstvo traje do 72 sata - bez ikakvih nuspojava. Napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi. Svaka biljka koje ima u malim količinama je ili lekovita ili visoko kvalitetna za namensku upotrebu. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, brzo se suši na koži i ne ostavlja tragove na intimnom vešu i tkanini.
Preporučeni način primene je po potrebi. Ima trenutno dejstvo koje kreće nakon 30-60 minuta nakon nanošenja. Ukoliko želite efekat povećanja i podebljanja polnog organa, gel nanositi svaki drugi ili treći dan.
Cena Macun exclusiv gela iznosi 11.800 rsd.
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.
*Čuvati na mestu zaštićenom od svetlosti i vlage, na temperaturi od 5-25C. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta vode. Čuvati van domašaja dece.

**Količine proizvoda na AKCIJI su ograničene! Požurite da poručite željeni proizvod pre isteka zaliha!

***Svi Macun proizvodi su proizvedeni u Srbiji, svaka biljka je sertifikovana, a preparati su ispitani i odobreni od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije