Filip Živojinović napisao je nekoliko pesama za svoju suprugu Aleksandru Prijović, jednu od najpopularnijih mladih pevačica, a među njima je i numera koja tek treba da ugleda svetlost dana. Ipak, Aleksandra nije odolela, pa je deo pesme podelila sa pratiocima na Instagramu.

"Taj tekst je napisao Filip, ozbiljno je inspirisan u poslednje vreme. Pesma je neverovatna i morala sam da objavim deo, iako to ne volim da radim. Stihovi kažu: 'Malo je devet života kad voliš idiota' i to je sam kraj pesme, ali njega morate da pitate čime je bio inspirisan. Album će svetlost dana ugledati u maju ili junu sledeće godine. Ne štedim na pesmama, ali Filipu nisam dala novac za pesme. Najbolje da njemu plaćam", rekla je pevačica kroz smeh za "Alo".

Aleksandra je proteklog vikenda nastupila na Kopaoniku, a zimskoj sezoni izuzetno se raduje. Oprobala se u sportovima na snegu, a skijanje joj se dopalo, iako ga još nije u potpunosti savladala.

"Jednom sam probala da skijam i odlično mi je išlo, čak su me i pohvalili, ali sam završila negde van staze, jedva su me stigli i našli. Sigurno ću probati opet, ali ne pred Novu godinu, da ne bih izazivala sudbinu. Iako na planini više volim da sedim pored kamina, moram da priznam da mi se skijanje jako dopalo. Na zimovanje uvek idemo pred novogodišnje praznike kada ja treba da radim, pa se plašim da ne padnem i da mi se nešto ne desi. Zbog toga uvek odustanem od skijanja", iskrena je bila pevačica, koja je, podsetimo, već četiri i po godine u braku sa Filipom, sa kojim ima sina Aleksandra.

Nedavno se šuškalo da je pevačica ponovo u drugom stanju, a ona je to demantovala, istakavši da priželjkuje proširenje porodice, ali da za to ima vremena. Nakon naslednika, Aleksandra i Filip voleli bi da dobiju i ćerku.

"Voleli bismo da dobijemo devojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kad već nisam odmah rodila jedno dete za drugim. Aleksandar je povukao na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo", rekla je ona nedavno za domaće medije.

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na otvaranju Brenine radnje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna