Tuga, šok i neverica obuzeli su Snežanu Đurišić (63) kada joj je pre devet godina suprug iznenada preminuo, nakon što ju je odvezao na nastup u Beču. Nekoliko godina nakon tragedije nije razmišljala o novoj ljubavi, a onda ju je sudbina spojila sa sadašnjim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem.

Snežana je ponosna majka dvoje dece, ćerke Maje i sina Marka, ima i unučiće, a budući da su joj naslednici odrasli ljudi, pevačica je smatrala da je vreme da se posveti sebi i svom životu. Iako se susretala sa različitim komentarima, odlučila je da se ne obazire na njih, već da uživa u svojoj ljubavi, sreći i spokoju koji je uspela da pronađe.

"Ja sam ostala bez supruga, tako se dogodilo. Posle neke tri, četiri godine počela sam da razmišljam kako bi trebalo da izgleda čovek sa kojim bih ja eventualno mogla da živim i nisam imala odgovor na to pitanje. Onda sam rekla: 'Bože moj, tu sam, ako se desi hvala, ako se ne desi, opet hvala'. I desilo se. To je drugačija ljubav od one koju sam imala, vrlo me ispunjava i drži, hvala Bogu i hvala Vanji. Uvek će biti ljudi koji će da kažu: 'ona je matora za to', ili 'premlada je za ono, živi za ono, ima unuke'. Ma imam sebe i svoj život, a moja deca da su živa i zdrava", iskrena je sada bila Snežana, gostujući u emisiji "Magazin IN".

Đurišićeva je 2017. godine otpočela vezu sa Vanjom, kog je upoznala dve decenije ranije.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Bačić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu. Meni je to zaista došlo kao lek. Kao melem, i zahvalna sam i Bogu i njemu", ispričala je svojevremeno Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

Vanji Miloševiću je, inače, pravo ime Jovan, ali kako je jednom prilikom ispričao tako ga zove samo majka.

"Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom", objasnio je Snežanin partner, koji iz prethodnih veza ima troje dece.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna