Dok u Srbiji čekamo prvi sneg, Snežana Borjan uživa na tropskoj destinaciji sa mužem Milanom. Kanadski reprezentativac je na odmoru, budući da se njegova fudbalska selekcija oprostila sa Svetskim prvenstvom u Kataru

I Snežana je bila u Dohi, gde je mamila uzdahe fantastičnom figurom, a žene oduševljavala svojim modnim kombinacijama.Ona je i za Katar bila spakovala ne samo izazovne bluze i haljine, već i najmoderniju obuću koja je izazvala mnoštvo komentara.

Na utakmicama je često bila u stilizovanom fudbalskom dresu, promovišući broj i boje svog muža, a za važno veče kad je igrala Srbija, došla je na stadion u efektnoj crnoj haljini bez rukava.

Sada je, na Maldivima, nastupio period u kojem bivša direktorka može da uživa u kupaćim kostimima, a svoje modne aksesoare i dalje pažljivo bira. Tako su obožavateljke primetile da se ne odvaja od "Luj Viton" tašnice.

snezana borjan.jpg
Instagram / snezanafi 

Njena vitka linija maksimalno dolazi do izražaja. Snežana je odrasla u sportskoj porodici, a uz muža koji je vrhunski atleta i ona ne zaostaje sa odlascima u teretanu

Uprkos brojnim obožavaocima, dešava se i da bude na meti kritika i ružnih komentara. "Ljubav je odgovor na svako zlo i nasilje", napisala je na svom Instagram nalogu. "Nije lako izdržati uvrede, satanizaciju, sajber nasilje, posebno kada znaš da nista negativno nisi uradio."

Zato ona daje prednost srećnim trenucima. Nedavno je proslavila 40. rođendan, ali se svi slažu da još izgleda kao devojka - pogledajte i sami!

snezana borjan 2.jpg
Instagram / snezanafi 

Tekst: Lepa&Srećna