Anastasija Ražnatović je otputovala u Katar da tamo bodri svog dečka Nemanju Gudelja koji igra na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Fudbaler je u Katar stigao iz Španije, odakle su na Mundijal došli i njegovi roditelji i sestra Vanja.

Gudelj je veoma blizak sa porodicom, a činilo se da je u takvom odnosu sa majkom Oliverom i Vanjom i sama Anastasija. U prvih nekoliko meseci ljubavi sa Gudeljem, ona i nije objavljivala slike s njim, već s njegovom majkom i sestrom. Na kraju je, čak, objavila sliku sa njegovim bratom, što je mnoge dovelo do zabune  - da li je Dragi, zapravo, njen dečko?

Bila je to prava idila, a onda je - izgleda - njoj došao kraj. Na društvenim mrežama je isplivala slika na kojoj se vidi porodica Gudelj, ali od popularne Tase nema ni traga ni glasa.

vanja gudelj olivera gudelj.jpg
Instagram / rachiddriverchaff 

Mama Olja i Vanja su uhvaćeni na selfiju sa porodičnim prijateljem. I Vanja je sportski orijentisana, bavi se tenisom i događanja u Kataru su joj sigurno sasvim po ukusu.

Anastasija je, s druge strane, objavila sliku na kojoj je potpuno sama. Sa njom nema ni njenih članova porodice, ostao joj je samo broj na dresu koji nosi u čast svog dečka.

raznatovic anastasija-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Da li je potpuno "pukla tikva" između svekrve i nje, ostaje tek da se vidi. "Za mene je ljubav najvažnija stvar na svetu, to mi je uvek prioritet, prema porodici, prijateljima, partneru. Sve lepo potiče iz ljubavi", kaže Anastasija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna