Pravila oblačenja na Svetskom prvenstvu u Kataru su prilično stroga kad su u pitanju žene. U Kataru nije dozvoljeno ići golih ramena, a mini suknje i haljine su strogo zabranjene.

Kako će se u ovom dres kodu snalaziti Snežana Borjan, pokazale su već njene prve slike iz Dohe gde je doputovala sa sinom Filipom. Podsetimo, njen muž Milan Borjan igra za reprezentaciju Kanade, a ona večeras igra protiv Belgije.

Svoj prvi snimak iz arapske prestonice Snežana je načinila već iz vazduha, pa se na njenom Instagramu vidi panorama Dohe, a druga slika je iz nekog luksuznog hotela.

snezana borjan 003.jpg
Instagram / snezanafi 

To je sigurno, jer se jedino u takvim objektima može kretati obnaženih ramena koje je pokazala u roze korsetu. Očigledno je da je ipak spremna i da se brzo "pokrije" u slučaju potrebe, jer je ogrnula i kratki sako od tvida.

snezana borjan 001.jpg
Instagram / snezanafi 

Snežana je iskombinovala korset i sako sa "baggy" farmerkama i "puf" tirkiznim sandalama. Ako se neko pita - šta će reći muž na ovaj "autfit", odgovor je prost - Borjanov Instagram je pun Snežinih slika na kojima dominira upravo njen seksepil. Očigledno je da njemu nimalo ne smeta što ga ona naglašava, naprotiv. 

Zavirite i sami u galeriju slika i uverite se!

Instagram / snezanafi Stigla u Dohu, na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru.

Tekst: Lepa&Srećna