Zorana Pavić pretrpela je veliki stres nakon što je pre nekoliko dana, kako prenose mediji, svojim automobilom oborila jedno dete. Na sreću, niko nije povređen, a pevačica je mališanu odmah prišla i proverila da li je dobro, nakon čega je čitav slučaj prijavila policiji. 

"Pre nekoliko dana, kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu, dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. Dete, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiji, što može da se proveri", rekla je pevačica za "Informer" i dodala:

"U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga."

Zorana Pavić automobilom oborila dete
Foto: ATAIMAGES/ANTONIO AHEL 

Zorana Pavić nedavno je javno govorila i o tome na koji način je ugrozila svoje zdravlje u želji da izgubi višak kilograma

"Prilično sam ugrozila svoje zdravlje, kada 20 dana nisam jela ništa, toliko da sam na infuziji završila, to je bio momenat kada sam skinula dobar broj kilograma. Imala sam i zdravstvenih problema koji otežavaju mršavljenje, spazam, zadržavanje vode, hormonski poremećaj… Bilo je pokušaja, kada nisam ništa uspela, bila sam deset dana na javorovom sirupu, koji je dobar za detoksikaciju i za deset dana skineš deset kilograma. To mi je uspelo prvi put, ali drugi put za deset dana ja nisam skinula ništa, to je toliko deprimirajuće i jezivo", ispričala je tom prilikom pevačica. 

Još fotografija Zorane Pavić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / zourana_guevara Oslabila punih 30 kilograma!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna