Pevačica Viki Miljković već 28 godina je u srećnoj zajednici sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a naslednik Andrej (15) kruna je njihove ljubavi.

Taške ima ćerku iz prvog braka, Jelenu, ali budući da ona živi u inostranstvu i da je 16 godina starija od Andreja, pevačicin i kompozitorov sin odrastao je bez svakodnevne sestrinske ljubavi.

"Andrej je uvek patio što nema brata. Ima sestru, ali je ona 16 godina starija od njega i živi u Nemačkoj, viđaju se nekoliko puta godišnje", rekla je Viki za "Blic".

Kako Viki Miljković slavi Badnje veče i Božić
ATA / Antonio Ahel 

"Kada je bio beba govorio mi je da idemo u fabriku beba, da izaberemo jednu i donesemo je kući. Ako me pitate da li se kajem što nisam možda rodila još jedno, kajem se, ali sada je kasno. Ovo je apel za druge da rađaju što više dece", poručila je pevačica, koja će za dve nedelje napuniti 48 godina.

"Uvek je genetika u pitanju, bogu hvala imam dobru. Što sam umornija, to bolje izgledam, to se kod mene uvek tako desi", našalila se ona.

Andreju je poslednjih meseci brata zamenio Nermin Handžić, pobednik prethodne sezone "Zvezda Granda", kome je Viki bila mentor i koji je Taškovićima sada kao član porodice.

"Kao da su se rodili zajedno, jako su slični, blage naravi, komunikativni, elokventni, stalno su nasmejani, zajedno šetaju i gledaju filmove, zajedno su sa nekim devojkama na telefonu, razmenjuju mišljenja. Nama to prija. Nermin je zaista pretalentovano dete, mogla sam da ga rodim, poslušan je i lepo vaspitan. Posvetili smo mu se dalje i radimo sa velikim zadovoljstvom. Beograd je ozbiljna jama, rado smo ga pozvali da bude kod nas i druži se sa našim sinom", istakla je pevačica.

Još fotografija Viki Miljković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna