Marija Mikić u julu ove godine na svet je donela ćerku Đurđu, za koju se dugo borila. Tri spontana pobačaja prethodila su ovoj trudnoći, a saznanje da će roditi zdravu devojčicu za pevačicu je značilo spokoj i iščekivanje porođaja u miru i bez stresa. Kako je tada u prvim mesecima trudnoće prestala da nastupa, Marija se posvetila privatnom biznisu koji je prethodno pokrenula sa svojim verenikom Jovanom.

Oni su, naime, otvorili prodavnicu čarapa, a u jednom trenutku ostali su bez radnice. Pevačica je zatim, kada su svi testovi potvrdili da je sa trudnoćom sve u redu, zasukala rukave i radila kao prodavačica.

"Prodavnica će mi biti sada prvi posao, porodični biznis (smeh). Praviću pauzu u pevanju, tačnije već sam je napravila. Ovo je ipak Jocina želja, kad sam ga upoznala, on je pričao o čarapama, meni je bilo čudno. Ja i radim u radnji, smenjujemo se Joca, ja, moja sestra. Sad ne možemo da nađemo nekog ko bi nam odgovarao, da imamo poverenja, a ostali smo bez radnice pred Novu godinu. Ja sam baš često ovde, a lepo je kad radiš za sebe. Planiramo i da se proširimo, da pokrenemo kolekciju za decu, to mi je sada neki plan", ispričala je u martu ove godine Marija za domaće medije.

Ona se u julu porodila i donela Đurđu na svet, a samo mesec dana kasnije ponovo je ostala u drugom stanju. Ovog puta rodiće dečaka, a svi se neizmerno raduju novom članu porodice.

"Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa k'o veli - daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji", rekla je Marija Mikić tada za "Pink.rs".

Marija Mikić je, inače, o teškim trenucima i borbi za potomostvo otvoreno govorila tokom trudnoće sa Đurđom. U jednom trenutku, lekari su sumnjali da beba ima Daunov sindrom, što je Mariju potpuno slomilo. Srećom, sve je ipak bilo u redu i pevačica je rodila zdravu devojčicu.

"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem. Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa", otvorila je svojevremeno dušu u emisiji "Realna priča".

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / wwwmarijamikiccom, ATA / Antonio Ahel Spremna za drugu bebu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna