Serija "Hari i Megan" izazvala je pravu buru reakciju. U momentu kada je puštena, zbog prevelikog interesovanja "Netfliks" je "pao", a najmanje je drago kraljevskoj porodici. Zbog onoga što je do sada prikazano oglasio se član Parlamenta Ujedinjenog kraljevstva, torijevac Bob Sili (56) i predložio zakon prema kome bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izgubili svoje kraljevske titule.

U pitanju je Zakon o oduzimanju titula iz 1917. koji je korišćen protiv ratnih neprijatelja (1917 Titles Deprivation Act).

Sili je istakao da Megan i Hari  "monetizuju svoje titule agresivnim i neverovatnim napadima na Britaniju, a njihova dokumentarna serija 'Hari i Megan' napada kraljičino nasleđe Komonvelta i naziva njenu državu rasističkom". 

Prve tri epizode serije bave se početkom veze Megan i Harija, upoznavanje, skrivanjem od paparaca, pitanjem rasizma, princezom Dajanom, a pred kamerama se pojavila i Meganina majka Dorija.

U jednoj od epizoda, Megan je opisala i trenutak kada se upoznala sa kraljicom Elizabetom. Pred sam susret je saznala da treba da se nakloni, a Hari joj je objasnio kako to treba da izgleda. Ona je taj trenutak ismejala i istakla da je "Bilo je kao na srednjevekovnom turniru" i dodala da će je Amerikanci razumeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna