"Niko ne zna celu istinu, samo je mi znamo", reči su princa Harija u novom trejleru koji je odjeknuo poput bombe u kraljevskim krugovima. On i Megan Markl najavljuju dokumentarni film, ispunjen brojnim optužbama na račun dvora.

Bračni par koji je dao "ostavku" na sve dužnosti visokih kraljevskih zvaničnika i odselio se u Ameriku ima eksluzivan ugovor sa kompanijom Netfliks za prikazivanje svoje životne priče. Hari, koji objavljuje i knjigu memoara, u ovom filmu kaže, između ostalog: "To je prljava igra."

Megan i Hari, navodi se u trejleru, doživeli su iskustva koja "imaju veze s mržnjom i sa rasom". Na snimcima se vidi kako ona plače dok je princ zabrinuto gleda, u jednom kadru je u poodmakloj trudnoći i donosi mu laptop dok se on drži za glavu.

princ hari i megan markl 0742402439-min.jpg
Profimedia 

"Teško je sad vratiti film nazad i pitati se - šta se, pobogu, dogodilo", kaže Hari. "Znate, u porodici postoji hijerarhija. Ali ima i podmetanja, raznih priča, odavanja tajni. Prljava je to igra.

Žene koje se udaju u ovu instituciju strašno pate i doživljavaju bol. Hrani se ta neka groznica. Bio sam van sebe od straha, nisam želeo da se istorija ponovi", ispričao je Hari, dok se u trejleru vidi i slika pokojne Lejdi Di.

Od "kraljevske rok zvezde" kako je Megan nazvana u filmu i dirljivih čestitki za veridbu, kad su govorili "čujete li ovaj zvuk - to pucaju srca širom sveta", supruga princa Harija je postala - tvrdi se u trejleru - žrtva onih kojima nije odgovarala. "Krenuli su u rat protiv Megan", kaže Hari.

U kraljevskim krugovima kažu da nisu impresionirani ovim tvrdnjama i pitaju - šta ovo dvoje još imaju da kažu što već nismo čuli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna