Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja otvoreno govori na teme koje većina ljudi radije preskače. Sada je ukazala na problem nasilja u porodici i apelovala na sve roditelje da obrate pažnju kako vaspitavaju sinove i da ih nauče da poštuju žene.

"Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu, možemo videti kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje, tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja", napisala je Karleuša i dodala da je mnogo nevoljenih žena zbog kojih planeta propada.

"Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu. Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu, porazio je sam sebe. Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama", istakla je Karleuša u otvorenom pismu.

Jelena Karleuša o muškarcima koji ne poštuju žene
Instagram/Jelena Karleuša 

Inače, početkom godine  svi mediji su preneli da je u porodici Jelene Karleuše i Duška Tošića došlo do žestoke svađe među supružnicima, koja je kulminirala time što je fudbaler, navodno, ošamario pevačicu. Dušku je izrečena mera zabrane prilaska supruzi, a oni se nakon toga na ovu temu više nisu oglašavali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna