Popularno TV lice Dušica Jakovljević priznaje da nije bila ažurna kada je njeno zdravlje u pitanju. Uvek je nalazila vreme za relaksaciju, ali nikada za posetu lekaru.

"Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bils na mamografiji! Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje ću vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to", rekla je voditeljka i dodala da su se ljudi bliski njoj borili sa kancerom:

"Moja bivša svekrva je imala ozbiljan zdravstveni problem, kao i neki moji prijatelji. Teško mi je kad se setim toga", rekla je za "Informer"
Dušica koka je  izbegavala redovne preglede jer se plašila da ode kod lekara.

"Dve godine me je konstantno bolela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti", rekla je voditeljka.

Dušica Jakovljević nikada nije bila na mamografiji
Instagram / dusicajakovljevic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna