U dom Ane Dabović i njenog supruga Ilije Mustura stiže slatko pojačanje. Naime, košarkašica je u drugom stanju, a par će se sledeće godine ostvariti u roditeljskoj ulozi. I Ana i Ilija su presrećni, a lepe vesti podelili su samo sa članovima najuže porodice.

"Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, a Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde on već dugi niz godina niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, Ilija se maksimalno trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu", kaže izvor za "Kurir".

Ana i Ilija zavetovali su se na večnu ljubav 19. juna ove godine u Herceg Novom. Par je u vezi od 2019. godine i žive zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klupove. 

Košarkašica je više puta isticala da bi volelda postane majka, kao i da planira da nauči da kuva kako bi svojoj deci spremala jela.

"Moja mama kuva najbolje na svetu, a ja nisam naučila da pripremim ni osnovna jela, što je zaista za osudu. Kad se udam i rodim decu, nameravam da kuvam za njih, a pošto se nadam da se taj dan bliži, trebalo bi da krenem kod mame na časove. Imam običaj da 1. januara postavim listu ciljeva za nastupajući period, i uvek je u samom vrhu da naučim da kuvam", rekla je za Hello! pre udaje Ana.

Ana Dabović trudna
Instagram/Ilija Mustur 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna