Megan Markl i princ Hari danas su i zvanično objavili rat kraljevskoj porodici. Njihov dugoočekivani dokumentarni film na "Netfliksu" pušten je i bomba je eksplodirala. Kao da nije bilo dovoljno to što je Hari napisao knjigu, par je morao da zada još jedan udarac monarhiji. Harijeva porodica se ne oseća prijatno zbog ovog intervju, jer nisu sigurni kako će biti predstavljeni, a odgovornom se oseća, voditeljka Lizi Kondi, koja je kumovala njihovom upoznavanju.

"Gledaću Netfliks dokumentarac, naravno! Kao što će ga gledati ceo svet, između ostalog", rekla je Lizi koja je već govorila koliko je razočarana ponašanjem Megan i Harija.

"Ovo je moglo da bude prikazano prikazano dok je kraljica bila živa i osećam da samo pokušava da uništi 70 godina neverovatnog rada. Kao da moraju da steknu sopstveni identitet – prestanite da kukate", poručila je Lizi poznatom paru i istakla da se jako kaje što ihje upoznala.

prijateljica Megan Markl se kaje što ju je upoznala sa Harijem
Profimedia 

 "Volela bih da ih nikada nisam upoznala! Za sve sam ja kriva! Žao mi je Kamila. Žao mi je, zaista!", rekla je Liz i otkrila da joj je Megan svojevremeno u poverenju rekla da bi volela da ima dečka Engleza.

"Prvo sam je upoznala sa Ešlijem Kolijem, ali on baš nije bio oduševljen. Kasnije sam je spojila sa Harijem, a kada sam shvatila da su uplovili u vezu poslala sam joj poruku, i ona mi je odgovorila. Međutim, otkako joj je Hari stavio verenički prsten na ruku nikada mi se nije javila", požalila se Lizi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna