Dokumentarni film Megan Markl i princa Harija koji su snimili za Netfliks odjeknuo je danas kao "bomba" u celom svetu, a pre svega u Velikoj Britaniji. Među sagovornicima koji su dali svoj doprinos novom pogledu na život poznatog para bila je i Dorija Ragland.

Majka Megan Markl je prvi put pred kamerama govorila o ljubavi svoje ćerke sa britanskim princem. "Bilo je mnogo izazova u poslednjih pet godina", kaže Dorija.

"Još se sećam trenutka kad mi je prvi put kazala za Harija", priča ova instruktorka joge. "Mama, ja izlazim sa princem Harijem, ali to ne smeš nikome da kažeš". Kad je čula ove reči, Dorija je instinktivno počela da šapuće. "O, bože, ne sme niko da sazna."

Kad je upoznala Harija, prvi utisak je bio izvanredan. "Visok, riđ muškarac, zgodan i sa izuzetnim manirima. Bio je stvarno fin i delovali su veoma srećni zajedno. Baš kao da je on taj pravi", priseća se Meganina majka.

megan markl i princ hari  0741554325.jpg
Profimedia 

"Kad je objavljeno da su zajedno, bila je to velika vest", kaže Dorija. A onda su krenuli progoni paparaca.

"Često sam osećala da nisam bezbedna", objašnjava mama. "Ne mogu da izađem u šetnju sa psima, ne mogu da idem na posao. Uvek me neko čeka, neko me prati. Paparaci su me proganjali.

Jednom sam zaustavila automobil i neka kola su stala kraj mene. Paparaci mi je rekao: `Znate, ja samo pokušavam da dobijem priču. Za nju možete da dobijete mnogo novca. Pogledala sam ga i kazala - Pa to je moje dete. Nemam šta da vam kažem."

Tekst: Lepa&Srećna