Megan Markl je mešovitog porekla, što je svima odavno poznato, ali sad je prvi put otkrila da tačno zna procenat i zemlju odakle potiču njeni tamnoputi predaci. Grofica je pričala o istoriji svoje porodice u svom podkastu "Arhetipovi". 

Gošća je bila Zivej, američka komičarka i književnica koja je poznata po svojim satiričnim komentarima o međurasnim odnosima. Megan, koju već neko vreme kritikuju da priča više o sebi nego o gostima, iskoristila je razgovor sa ovom crnkinjom da kaže više o svom poreklu. Ova tema je posebno osetljiva otkako su ona i Hari optužili kraljevsku porodicu za rasizam.

"Pre nekoliko godina sam zatražila da mi urade geneaološko stablo i pokazalo se da imam 43 odsto nigerijske krvi", kazala je Megan. Gošća je bila veoma iznenađena. "Je l` vi to ozbiljno? To je ogromno otkriće", reagovala je Zivej, nastavivši da se dalje raspituje o plemenima iz kojih bi vojvotkinja mogla da vuče korene.

megan markl kao dete 0476221390.jpg
Profimedia 

Megan je odgovorila kako će tek da nastavi da ovo dalje istražuje, jer su svi kojima je rekla istinu reagovali jako začuđeno. Ona je ranije ispričala kako je tek kad je počela da se zabavlja sa princom Harijem shvatila kako je crnkinjama.

megan markl princ hari 0391216379.jpg
Profimedia 

Kad joj je gošća u podkastu bila Maraja Keri, koja je isto mešovitog porekla, Megan je prepričala izjavu Hale Beri. "Kad god imaš tamniju kožu, tretiraju te kao crnkinju a ne kao ženu mešovitog porekla", kazala je ova slavna glumica. Megan kaže da, kad imaš svetliju kožu, situacija je drugačija. Tada nisi ni crnkinja ni bekinja, već nešto između.

"Sve do početka zabavljanja sa mojim mužem, prema meni su se ponašali kao prema meleskinji. Sve se promenilo kad sam srela Harija", kaže Megan. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna