Slike Marije Šerifović i Jovane Pajić u Veroni podstakle su glasine o njihovom odnosu, a novinari su brže-bolje požurili da pitaju i Saleta Tropika šta o tome misli. Podsetimo, dve pevačice su bile u Italiji u šopingu, a u medijima su objavljene slike na kojima se vidi kako šetaju po tržnom centru.

Priče kako nešto prikrivaju je podstakla i činjenica da Marija nije tagovala Jovanu kako je ranije uvek radila. Podsetimo, njena "Pajke" kako je zove, bila je na Šerifovićkinom rođendanu, a i ranije su putovale zajedno.

Dodatno, novinare je intrigirao i Marijin komentar na koncertu: "Hej, šta se promenilo u prvom redu? Jedan, dva razvoda. Za neke sam zaslužna ja", kazala je Marija tada u svom stilu.

marija serifovic jovana pajic
Instagram / marijaserifovic marija serifovic jovana pajic

Sale Tropiko je bio jasan. "Nemam komentar na tu glupost. Jovana i ja smo u kontaktu, ali nema poente da se o ovome priča jer je to neistina. Ne potresem se kad čujem tako nešto jer je to nepotrebno", ispričao je pevač.

S obzirom na to da je fudbal jedna od glavnih tema zbog aktuelnog Svetskog prvenstva, Sale je otkrio kako reaguje dok gleda utakmice.

"Nervozan sam kada gubi naš tim, kao i svaki muškarac. Ne gađam televizor baš, jer je to glupost, ali umem nešto da polomim", rekao je pevač.

Tekst: Lepa&Srećna