Pevačica Ana Bekuta pre godinu dana doživela je veliku tragediju - ostala je bez svoje najveće ljubavi, emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, sa kojim je godinama živela u ljubavi, sreći i slozi. Sa gubitkom se ne miri, a u poslednjih godinu dana retko se pojavljivala u javnosti i nije nastupala često kao pre.

Odlučila je da ove godine dočeka Novu godinu u Crnoj Gori, gde će, na radost publike, pevati tri dana zaredom. U slobodno vreme planira da se posveti opuštanju i druženju sa prijateljima.

"Slobodno vreme pred Novu godinu provešću u šetnji, druženju sa prijateljima kojih tamo imam mnogo, u nekim restoranima gde se jede dobro i gde ima posne hrane, jer postim", otkrila je pevačica svoje planove za "Informer".

I dok će za Novu godinu biti okružena mnoštvom ljudi, Božić će provesti sama, u Beogradu.

"Sama ću provesti praznike. U Srbiju ću se vratiti 4. januara, pošto ću i 1, 2. i 3. januara pevati u Crnoj Gori. Meni polazi za rukom da napravim dobru atmosferu gde god da pevam", rekla je Ana.

Ana Bekuta nedavno se osvrnula na pojedine komentare na račun njenog i Milutinovog odnosa, te navela da pravi muškarac nikada ne treba da se stidi da pokaže ljubav.

"Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarem zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas. Ne tražite im opravdanja. Sakrivanje ljubavi i stid zbog ljubavi nema opravdanja. Ljubav ne sme da se krije pred drugovima, pred kafanom i pred svetom. Kada vas on iskreno voli, on voli to i da pokaže", napisala je pevačica na društvenim mrežama.

Neke od zajedničkih fotografija Ane Bekute i Milutina Mrkonjića pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna