Nataša Kovačević u martu ove godine udala se za svog izabranika Vuka Stojakovića, nakon romantične veridbe koja se odigrala mesec dana ranije. Ubrzo ih je obradovala vest da će postati roditelji, a sportistkinja je u junu obelodanila da u njihov dom stiže jedna devojčica.

Nataša se porodila u Beogradu, u KBC "Dragiša Mišović", i na svet je donela ćerku kojoj su ponosni roditelji dali ime Sofija.

"Čitav novi svet. Sofija. Veliku zahvalnost dugujemo celoj ekipi KBC "Dragiša Mišović" na svemu što su uradili za nas, pogotovo mojoj najboljoj dr Maji Antić i legendi pre svega dr Bojanu Lukiću", poručila je putem društvenih mreža novopečena mama nakon porođaja. Ime Sofija je, inače, grčkog porekla i znači "mudrost", "znanje", "veština".

Natašin suprug Vuk sinoć je proslavio rođenje ćerkice, a svi nestrpljivo čekaju trenutak kada će malena Sofija sa mamom doći u porodični dom.

Nataša Kovačević je, podsetimo, 2013. godine doživela strašnu saobraćajnu nesreću, a zbog povreda joj je amputiran deo noge do kolena. Košarkašice Đera, kluba za koji Nataša tada igrala, putovale su u Šopron na utakmicu, a vozač autobusa je skrenuo s puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku. Prilikom prevrtanja autobusa poginuli su menadžer tima Peter Tapodi i trener Fuzi Akos, a povređeno je nekoliko košarkašica, među kojima i Nataša.

Nakon svih nedaća koje su je zadesile, hrabra sportistkinja smogla je snage da krene dalje.

"Bilo je teških trenutaka, ali sam uspela da idem dalje. Najteže mi je bilo da prihvatim kuda sada i šta sada. Nisam imala predstavu, jer je izgledalo da mogu da zaboravim na košarku. Posebno sam srećna što imam takvu porodicu da je obrazovanje uvek bilo na prvom mestu i bilo je - može košarka, može sve, ali moraš da završiš fakultet. Upisala sam menadžment u sportu i jako mi je drago što sam kroz obrazovanje dobila ideju šta bih radila dalje," rekla je ona jednom prilikom.

Iz svih teških situacija Nataša je izašla još jača, a sada ima i najveći razlog za sreću i osmeh - ćerku, supruga i srećnu porodicu.

Još fotografija Nataše Kovačević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nacika7 Nataša Kovačević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna