Ana Sević poslednjih godina povukla se sa javne scene, a za to je imala dobar razlog - rođenje drugog i trećeg deteta i potpunu posvećenost porodici.

Nakon što je sa bivšim suprugom Darkom Lazićem pre šest godina dobila ćerku Lorenu, Ana je sa sadašnjim mužem Danielom Nedeljkovićem dobila još dvoje dece - naslednicu Senu, koja sada ima dve godine, i sina Simeona, koji je rođen u martu ove godine.

Samo dva meseca nakon rođenja, u maju, Ana i Daniel krstili su Simeona, a pevačica i voditeljka sve do sada ove lepe vesti krila je od medija.

Sada je odlučila da podeli fotografije sa ceremonije, a odmah su usledile i čestitke.

"Ovo vam nisam pokazala. Simeonovo krštenje, maj 2022", napisala je Ana Sević, koja je za ovu priliku nosila elegantnu belu sako-haljinu. 

Pojedini pratioci podržali su Anu u tome što detalje iz svog privatnog života ne deli odmah sa javnošću.

"Lepo ne treba sve ni pokazivati. Ovakvi trenuci i nešto što je sreća, radost, ljubav, život, ostavi za sebe draga. Živi bili, svako dobro", napisala je Ani jedna pratiteljka.

Ona je, inače, nedavno otkrila da bi volela da ima još jedno dete, ali da ne pravi planove unapred, već pušta da se sve odvija spontano.

"Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da", rekla je Ana pre nekoliko nedelja, a potom dodala da lako usklađuje obaveze oko troje dece, budući da joj suprug pomaže u svemu.

"Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, deca su super, mi smo pozitivni pa su i deca pozitivna, tako da nema greške", zaključila je tada pevačica.

Još fotografija Ane Sević pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram / anasevicofficial Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna