Dosta se pisalo o ostavinskoj raspravi za nasleđe Milutina Mrkonjića. Međutim, ona nije ni održana. Sve ono što je posedovao nasledila je njegova zakonita supruga Dragana Daša Mrkonjić, a to je i potvrdila Ana Bekuta sa kojom je deset godina bio u vanbračnoj zajednici.

"Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono što je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života", napisala je Bekuta i posavetovala devojke da budu finansijski nezavisne.

"Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe", poručila je Ana.

Pevačica je prisustvovala je pomenu održanom povodom godišnjice smrti njenog partnera.

"Još uvek mi je jako teško. Bol ne prolazi. Izvinite molim vas što ne mogu više ništa da kažem. I hvala vam što ste došli", rekla je Ana Bekuta okupljenim novinarima.

Pogledajte još fotografija Ane i Mrke u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna