Kada su 2018. godine Emina Jahović i Mustafa Sandal objavili da je njihovom braku došao kraj, delovalo je da je u pitanju jedan od retkih javnih razvoda koji protiče mirno i bez turbulencija.

Međutim, Emina je nakon nekog vremena pravdu zbog neisplaćenih alimentacija potražila na sudu, a sudski spor između bivših supružnika i dalje traje.

"Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam", rekla je sada pevačica za magazin "Story".

emina jahović i mustafa sandal
Youtube / Ucankus TV 

Kako kaže, smatra da turski mediji nisu objektivni kada je izveštavanje o ovom slučaju u pitanju.

"Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa", iskrena je Emina.

Pevačica je sada u potpunosti posvećena svojim sinovima i unutrašnjem miru koji konačno oseća.

"Dosta radim na strpljenju, učim se zahvalnosti za sve što nam je Bog pružio. Što smo zdravi i dobro. Ne gledam previše ispred sebe, koliko kad pogledam iza sebe mogu da vidim realnu sliku života. Najskuplje imam, a to su moja deca, to što sam u stanju da vidim i da čujem, što mogu sebi da obezbedim svoju koru hleba i to što ne zavisim apsolutno ni od koga", rekla je ona za pomenuti magazin.

emina jahovic
Instagram / yaemina 

Nakon razvoda, Emina je promenila i odnos prema muškarcima, vezama i shvatanju istih.

"Slobodu sam skoro upoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu", zaključila je.

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / yaemina Emina Jahović sama podiže dvojicu sinova - Jamana i Javuza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna