Svi se slažu da povodom haljine Džulije Roberts u kojoj je došla na dodelu nagrade Džordžu Kluniju niko neće ostati ravnodušan. Međutim, tu se saglasnost završava!

Haljina je podelila sve njene obožavaoce, ali i podstakla one koji slavnu glumicu ne vole, da kažu svoje mišljenje o toaleti sa Džordžovim likom. Ima i kritika na račun njihovog odnosa na filmskom platnu, ali i van njega.

Crna haljina je prekrivena slikama holivudskog zavodnika, a reč je o kreaciji modne kuće Moskino. Gornji deo je uzan, a od struka se širi do poda u obliku trapeza. Uz nju glumica nosi kratak crni sako dugih rukava.

Haljina je napravljena specijalno za Džuliju, a njome je želela da i sama oda priznanje svom dugogodišnjem partneru na filmu. Kluni je dobio nagradu za životno delo u Vašingtonu, a prisutan je bio i lično predsednik Džo Bajden sa suprugom.

dzulija roberts 0742295794.jpg
Profimedia 

Džulija je došla sa mužem Danijelom Moderom, a za sam trenutak dodele nagrada se ipak presvukla u jednostavno crno odelo.

Mnogi su se samo nasmejali na Džulijinu haljinu i rekli da im se dopada njen smisao za humor. Drugi, međutim, smatraju da je prešla granicu. "Kako Amal to trpi?", "Ovo je jezivo" i "Zašto se onda nije udala za Klunija" su samo neki od komentara. 

Šta vi mislite, da li je ovakva haljina bila na mestu ili ne? Koliko Džulija sija od sreće kad je sa Klunijem, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Dvoje glumaca uživaju zajedno.

Tekst: Lepa&Srećna