Emitovanje četvrte sezone serije "Igra sudbine" na TV "Prva" iznenada je prekinuto, a ubrzo je otkriveno da su scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga Milica Milša, koja je u ovom ostvarenju tumačila glavnu ulogu - lik Ade Kanački, dobili otkaz u ovom projektu. Kako se navodilo, razlog tome je svađa koja se dogodila između Žarka i producenata serije, koji se nisu slagali oko pravca u kojem priča u nastavku treba da se odvija.

Žarko Jokanović do sada je napisao više od 500 epizoda "Igre sudbine", a Milica Milša pojavila se u svakoj od njih. Popularni bračni par u jeku ove drame otputovao je na odmor u Egipat i nije se oglašavao, a sada su odlučili da prekinu tišinu.

"527 napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. 527 snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletkama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi", poručio je za magazin "TV Novele" Žarko Jokanović, u svoje i Miličino ime.

Milica Milša i Žarko Jokanović u ljubavi su više od dve decenije
ATAImages/G.G 

Nakon što su Milica i Žarko napustili "Igru sudbine" odjeknula je i informacija da će, kako prenose mediji, uskoro početi da snimaju novu telenovelu pod nazivom "Zakopane tajne", koja će se emitovati na TV "Pink".

Ostatak ekipe serije "Igra sudbine" ovih dana nastavio je snimanje četvrte sezone, a o svemu sudeći veći deo glumaca nastaviće da radi na ovom projektu. Pod znakom pitanja je, kako se piše, ostanak Danice Ristovski i Mire Banjac.

Emitovanje serije će se, kako je najavila TV "Prva", nastaviti 15. decembra.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna