Kad se žena uda za Džordža Klunija, mora da bude spremna i na trenutak kad će on snimati ljubavne scene sa drugim damama. Da li neki film zahteva od njega da se poljubi s partnerkom, da li treba da je grli, da leže polugoli u krevetu... ?

O tome odlučuje reditelj, a supruga holivudskog superstara - u ovom slučaju, Amal Kluni, može samo da se pomiri sa činjenicom da je posao glumca takav. Međutim, kako se oseća kad muž snima takve scene sa najlepšom glumicom na svetu, Džulijom Roberts?

U novom filmu, "Karta za raj", Kluni i Džulija igraju razvedeni par koji se udružuje da spreči ćerku da se uda. U ovoj romantičnoj komediji, dvoje glavnih likova treba da se poljube, ali je snimanje tog poljupca - kako su otkrili za Njujork Tajms - trajalo šest meseci.

dzordz kluni i dzulija roberts 0730737820.jpg
Profimedia 

"Da, ispričao sam svojoj ženi Amal", priznao je Kluni. "Snimali smo tu scenu 80 puta, kazao sam joj to. Na to je reagovala rečima - Pa kako, pobogu?"

Na to se nadovezala Džulija, sledećim objašnjenjem: "Smejali smo se prvih 79 puta, a onda smo se, 80. put, konačno poljubili." Džordž je dovršio ovo ludo objašnjenje: "Pa, morali smo to da uradimo kako treba."

dzulija roberts 0730955293.jpg
Profimedia 

Da između Amal i Džulije nema ni ljubomore ni zle krvi dokazano je i sinoć, kad su se obe dame pojavile na gala večeri u Los Anđelesu, na godišnjoj svečanosti u Muzeju filma. Dok je Robertova privukla pažnju u crnoj haljini i smokingu, s belom košuljom i kravatom, Amal je došla s mužem u romantičnoj zeleno-beloj haljini.

dzord kluni i amal 0730945720.jpg
Profimedia 

Pogledajte više slika zgodnog para u našoj galeriji!

Profimedia Nedavno proslavili sedmu godišnjicu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna