"Ne znam kako je taj čovek uspeo da pronađe moj broj telefona. Zahtevao je da se vidi sa mnom, a kako sam shvatla sa kim imam posla, nisam odgovarala ni na poruke, ni na pozive." Ovim rečima, Suzana Mančić opisuje proganjanje kojem je bila izložena.

Poruke nepoznatog muškarca su, prema njenim rečima, iz sata u sat bile sve opasnije. "Pisao je da zna gde živim, kuda se krećem, da mi je glava u torbi, da nigde nisam sigurna. Užasno sam se uplašila, pre svega za bezbednost dece, jer je delovalo da je ta osoba spremna da pretnje ostvari," ispričala je za Gloriju.

Nekadašnja "loto devojka" je odlučila da se obrati policiji kad joj je neko zapalio auto ispred kuće. Prema njenim rečima, proganjanje je tada prelilo čašu.

suzana mancic.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Suzana je ispričala da je život u strahu prestao kad je taj čovek preusmerio svoju agresiju. Nažalost, on je bes počeo da upućuje njenoj koleginici i prijateljici Dragani Katić

"To je bilo grozno. Strašno je kada te neko dovede u situaciju da živiš u strahu. Stalno si u grču", seća se i danas Suzana. Uprkos godinama i životnom iskustvu, kako kaže, čovek ne može da ostane imun na pretnje, čak i ako one nemaju osnova.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna