Jana Todorović je juče doputovala iz inostranstva, a na beogradskom aerodromu joj je iznenada pozlilo. Pevačica je bila prinuđena da sedne na betonsku ogradicu, a glavu je pokrila maramom.

Prijateljica koja je bila s njom je zabrinuto stajala uz Janu, a ona je ubrzo uspela da se pridigne na noge i polako nastavi put. Kako i sama Jana kaže, njihovi nastupi su veoma naporni.

"Sad smo bili skoro u Parizu, trajalo je nekih 15, 16 sati. Izdržljiva sam, nije mi problem da spavam dva sata i da opet budem na nastupu, to je moj posao, ja ga radim od srca", ispričala je pevačica. Ipak, nije tajna i da ume da pribegne prilično radikalnoj dijeti, što može biti razlog iznenadne slabosti. 

jana todorovic 2-min.jpg
Instagram / janavip2011 

Kada je prošle godine skinula između deset i trinaest kilograma, Jana je kazala da joj je - kao posledica dijete - palo gvožđe u krvi. Ipak, tada je kazala da joj je ishrana bazirana na kuvanoj hrani prijala. "Da sam znala da je takva, da ima dosta obroka i da ima dosta da se jede, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu", rekla je Jana za "Grand news".

Međutim, deo kilaže je, reklo bi se, i vratila, a često preskače treninge. Reklo bi se da je "kampanjac" što, takođe, može da ugrozi zdravlje. "Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakažem po 30-40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim pauzu", otkrila je Jana svojevremeno.

Radikalne promene ritma u ishrani i načinu vežbanja mogu da ugroze zdravlje, naročito ako su praćene iscrpljujućim poslom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna