Nataša Ninković u novoj pozorišnoj sezoni ostvarila je dve izuzetno zapažene uloge, u predstavama "Edip" i "Magbet", u kojima i sama neizmerno uživa. Priznaje da je sada i posvećenija poslovnim projektima, budući da su njeni sinovi Matija i Luka, koje ima iz srećnog braka sa Nenadom Šarencem, odrasli i svoji ljudi.

"Sada je dosta toga drugačije u mom životu, gde sam više posvećena svojim novim ulogama. Tako sam poslednje dve predstave 'Edip' i 'Magbet' spremala na način kako sam oduvek želela, u smislu da me više ne ometaju kućni poslovi i obaveze tog tipa. Deca su sada velika, nisu više sa nama u domu, i onda ne moram više da čitam tekstove i spremam ulogu dok sam u kolima, čekam na semaforu, ili na njihovim treninzima. Sada ipak za sve imam vremena", rekla je za "Tanjug" glumica, koja napominje i da bi sada volela da napravi pauzu nakon dve nove pozorišne role, jer su je emotivno veoma iscrpele.

Nataša je priznala i da je često ispadala naivna, jer nije slutila da ljudi oko nje imaju zadnje namere, već je, kao i uvek, verovala samo u dobro.

"Umem takva biti i u privatnom životu, uvek idem do kraja, iskrena, srčana. Posebno tako u početku, kada radim projekat, bez obzira na nedovoljno iskustvo, mene povuče ta energija i onda idem do kraja. Čak umem da budem vrlo naivna u nekim situacijama, jer ne računam na tu zadnju nameru. U startu ne mogu računati na neku zluradost ili negativne emocije. Ako nisam spremna na negativnost, onda mi je potrebno dva, tri dana da to na miru otpatim", opisala je sebe Nataša.

U predstavi "Magbet" sarađuje sa rediteljem Jaošem Markovićem, u čiji rad i ličnost se, kako kaže, odmah zaljubila.

"Sada smo prvi put radili na nečem velikom, prvi ozbiljan rad. On je kao reditelj neodoljiv. Odmah sam se zaljubila u njega. Nije ni on očekivao da ćemo tako sarađivati i toliko se zavoleti i van poslovnog odnosa. U srce mi je ušao. I Jagoš je sigurno imao tremu ne znajući kako će sve to izgledati, kao ni mi, jer je 'Magbet' najteži komad koji sam igrala. Onda kada neko veče odigram 'Edipa, pomislim kako sad to radim skoro 'levom rukom'", iskrena je bila glumica.

Još fotografija Nataše Ninković pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna, Instagram / natasaninkovic Nataša Ninković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna