"Moj život je dosadan za medije." Ovom rečenicom je Dušan Tadić opisao kako protiču njegovi dani u Amsterdamu, gde igra za klub "Ajax" i uživa u braku sa suprugom Draganom. Dušan je zvezda srpske reprezentacije koja se bori na Svetskom šampionatu u fudbalu. Nju niko još nije uspeo da slika u Kataru, za razliku od drugih žena fudbalera i čini se da je ostala u Holandiji. 

Njih dvoje tamo podižu sinove Vasilija i Veljka, kao i ćerku Taru, a život im je skoro potpuno skriven od društvenih mreža, nimalo nalik svetski poznatim sportistima. Pisalo se kako su u Holandiji kupili i luksuznu nekretninu, vrednu čak dva miliona evra, ali ni u nju ne može da se zaviri preko Instagrama.

Dragana je enigma za sve, jer ni ona "ne postoji" na Instagramu. To je prilično neobično, jer mnoge druge žene fudbalera redovno objavljuju slike iz šopinga, glamuroznih domova i sa luksuznih tretmana.

zena dusana tadica.jpg
Instagram / draganavukanac 

Kod Dragane toga nema, samo se tri slike mogu videti na njenom profilu - njena dva portreta i jedna slika muža Dušana. Poznato je da je ova lepa brineta visoka 167 cm i ima 55 kg.

Tadić i ona su se upoznali dok je fudbaler još igrao za "Vojvodinu". Venčali su se 2013. godine i od tad su nerazdvojni. Dušan je, po proceni medija, "težak" oko 10 miliona evra, a godišnja plata u Ajaksu mu je nešto više od 3,5 miliona evra. Ipak, u medijima preovlađuje zaključak da novac nije ono što ih pokreće.

dusan tadic 2-min.jpg
Instagram / dusantadic 

"Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja", izjavio je Dušan jednom prilikom.

Prema njegovim rečima, život mu ispunjava fudbal i miran je, jer uvek daje sve od sebe i naporno radi svakog dana da bi odgovorio zadacima u timu i reprezentaciji. Njegov Instagram je nešto "življi" i sigurno baš Dragana slika svog zgodnog supruga na porodičnim godišnjim odmorima - zavirite u galeriju fotografija!

Instagram / dusantadic Kapiten srpske reprezentacije u fudbalu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna