O estetskoj hirurgiji mnogo se govori. Dok jedni ne bi pristali ni po koju cenu da odu na neki od zahvata, ima onih koji to smatraju ličnom higijenom. Dušica Jakovljević ne krije da je na licu menjala dosta toga.

"Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume", rekla je Dušica koja je nedavno priznala da nije toliko ažurna kada je u pitanju njeno zdravlje.

"Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bils na mamografiji! Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje ću vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to", rekla je voditeljka koja je imala problem sa sinusima.

"Dve godine me je konstantno bolela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti", rekla je nedavno Dušicu uz koju često ide epitet jaka žena, ali ona je nedavno za "Alo!" priznala da joj to ne prija.

"Često kažem da meni niko ne treba, da sam ja sebi zagrljaje rodila, i da ne moram više ništa u životu sem da brinem o svojim roditeljima, deci i sebi. Deca su dovoljno velika da mogu da nađem vremena i za ljubav. Došla sam u situaciju da ne jurim godine već da one jure mene, a na meni je da im bežim. Ne volim epitet jake žene. Kada vidim kako su druge žene postavile svoj život, pomislim: ‘Bože, zar sam ja sve morala ovako sama?‘, ali nema mi druge", rekla je Dušica.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna