Pre nego što je pronašla današnje utočište na Avali, gde već godinama živi sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Verica Rakočević uživala je u luksuznom saloncu u srcu Beograda. Veliki stan u ulici Srpskih vladara prodala je pre nekoliko godina, a nije ni slutila kakvu neprijatnost će zbog toga doživeti. Naime, Vericu Rakočević jure sudski izvršitelji, i to zbog duga od 4.000 dinara, a to je saznala kada je pokušala da u banci podigne novac.

"Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se našla:

"Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od 'Beogradskih elektrana' (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka", tvrdi Verica kojoj život u gradu uopšte ne nedostaje.

verica rakocevic 5.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Da mi nedostaje, živela bih. Tu privilegiju da živim gde hoću priuštila sam sama sebi. Svoju kuću na Avali i moje dvorište nikada ne bi menjala za stan od 10 miliona u gradu. Vredi više u parama taj stan ali mnogo toga je vrednije i lepše od para. Priroda leči. Kada bi mi se na mesec dana živelo u gradu (a ne bih nikada) živela bi kao Koko Šanel u hotelu", rekla je za naš sajt nedavno Verica koja je život uredila po svojoj meri. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna