Američka glumica Ketrin Higl od početka karijere važila za jednu od najtraktivnijih žena u Holivudu. Uloga dr Izi Stivens u seriji "Uvod u anatomiju" pružila joj je planetarnu popularnost, a krasila je naslovnice nekih od najpopularnijih magazina na svetu. Iako joj je popularnost donela mnogo toga lepog, uvela ju je i u krizu iz koje nije mogla da se izvuče.

"Biti iznenada na neki način definisan od strane javnog mnjenja za mene je bila potpuna novost. I bilo je vrlo pozitivno u početku, osećala sam se jako dobro, ali onda se sve promenilo", ispričala je glumica aludirajući na komentare koji su je već na samom početku karijere okarakterisalo kao osobu koja je neprofesionalna i teška za saradnju. 

"Osećala sam se vrlo izolovano, stvarno sam ludela", istakla je glumica i naglasila da je ulogala mnogo truda kako bi zaslužila simpatije drugih.

"Bilo mi je stvarno teško da se nosim sa takvim mišljenjem, a ja nisam bila dovoljno stabilna da u to i sama ne verujem. Provela sam dosta vremena u svojim ranim tridesetim zabrinuta da su možda bili u pravu i da sam ja zaista takva osoba", otkriva glumica dodajući kako joj je to izazvalo užasne teskove..

Ketrin Higl priznala da se borila sa anksioznošću
Profimedia 

"Da sam umela da se zaštititim od svega toga, ne bih se toliko izjedala, pre bih dobila pomoć i promenila taj deo mene.To je najgora stvar kroz koju sam prošla kao odrasla osoba, jer to nisam razumela. Mislila sam da je to moja moralna ili karakterna slabost. Bila sam na neverovatno povišenom nivou teskobe i toliko sam se bojala svakog pokreta koji sam napravila, svega što sam rekla i svega što sam učinila, pokušavajući da budem savršena osoba. Nisam znala da to mogu da pobedim i bila sam silno usamljena u svom problemu", priča Higl.

"Uskoro ću napuniti 44 godine i počela sam pomalo da se osvrćem. I jako žalim. Frustrirana sam sobom jer nisam znala bolje, jer sam provela toliko vremena u tom mračnom mestu straha", ispričala je glumica citirajući Maju Anđelo.

"Radi najbolje što možeš dok ne budeš znao bolje. Onda kada budeš znao bolje, čini bolje." Na kraju su je teškoće teškoće naterala da da potraži pomoć.

Čini se da su sve teskobe ostavile trag na glumičin izgleda, pa su mnogi bili iznenađeni kada je objavila video klip u kom je pokazivala garderober.

"Šta se desilo s njom?! Izgleda tako staromodno! Zar ona nije u četrdesetim?!",  "Ovi fileri, ova bapska frizura, ovaj stajling osobe koja je odustala... Užas!", "Izgleda kao da je u pitanju njena majka", "Otkad Ketrin Higl ima 65 godina, samo su  neki su od mnogih negativnih komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna